Să ne îndulcim!

img_20161110_121033Atunci când casa miroase a prăjituri, îmi aduc aminte de copilărie, de vizitele la bunica și de cum abia așteptam să bage prăjiturile în cuptor, ca să pot lua cu degetul aluatul rămas pe fundul castronului.

Acum, mare fiind, nu pot să zic că am renunțat la obicei, dar fiind mama unui băiețel minunat, trebuie să gestionez foarte bine timpul, ca să reușesc să-i îndulcesc pe cei dragi mie. De aceea, voi căuta și voi încerca cele mai bune și mai simple rețete de dulciuri, pentru care nu avem nevoie de ustensile sofisticate sau de cine știe ce talent, ci doar de putin timp, ingrediente și poftă de ceva bun, iar toate informațiile le veți găsi pe blog.img_20161205_171321

O să vă împărtășesc idei de deserturi care se fac repede și sunt cât se poate de delicioase, de la cele clasice, până la cele fără zahăr sau raw-vegan.

Voi scrie și despre cum ne putem ușura munca atunci când vrem să facem ceva bun și vă voi povesti câte ceva și despre istoricul dulciurilor, că doar trebuie să știm cui să mulțumim pentru toate minunățiile de azi, nu?

Acum că ați ajuns să mă cunoașteți mai bine, eu zic să lăsăm vorba și să ne apucăm de “prăjiturit”! 🙂

Facebook
Facebookinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *