Idei dulci pentru sărbători – Partea a II-a – Cadouri dulci

Astăzi a fost o zi plină. Am pregătit împreună cu mama mea, câteva coșulețe, pe care le-am oferit cadou colegilor de la agenția unde lucrez, cu ocazia sărbătorilor.

Au fost 12 coșulețe umplute cu bunătăți făcute cu mult drag de amândouă: un mini-chec, trei mini-brioșe, trei biscuiți și o turtă dulce. Am mai adăugat o sticluță de vin roșu și o mini felicitare.

Arătau tare drăguț la final și am fost foarte mândre de rezultat. Ne-am bucurat că am putut să oferim puțină fericire, că doar despre asta este vorba în perioada asta (și nu numai). 🙂

Din păcate, rețeta de chec a mamei mele nu o pot împărtăși cu voi, pentru că ea se folosește de o cană pentru a măsura ingredientele și nu am apucat să aflu care este gramajul, dar încerc să o aflu cât se poate de repede. 😀

În orice caz, dacă doriți să oferiți ceva bun, făcut de voi, puteți mări cantitățile de la celelalte trei variante de dulciuri.

Găsiți mai jos link-urile celor trei rețete:

Pentru împachetat am folosit coșuri împletite și panglică luate de la Jumbo și celofan pe care l-am găsit în piața de flori de la Coșbuc.

Vă las și câteva poze, poate vă inspiră. Spor la-ndulcit! 🙂


Poftă bună!

Facebook
Facebookinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *